Асоціація «Виробники пінопласту»

Провідні українські виробники полістиролу, пінополістиролу (пінопласту) та товарів

Будівельний форум “Енергоефективне відновлення України”. Асоціація “Виробники Пінопласту” України виступила партнером та прийняла участь у форумі.

Будівельний форум "Енергоефективне відновлення України"

Асоціація “Виробники Пінопласту” України виступила партнером та прийняла участь у Будівельному форумі “Енергоефективне відновлення України”.

На форумі спільно з Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України , Громадська Спілка “Бізнес за партнерство” , Держенергоефективності , Фонд енергоефективності , Асоціація міст України , Конфедерація будівельників України обговорили актуальну проблематику в галузі енергоефективності, обговорили тематику зміни підходів по утепленню будівель на основі європейських норм та європейської практики, обговорили проблему осучаснення будівельних норм та їх зміни на прикладі країн Європейського союзу.

Також обговорили проблему неможливості застосування пінополістиролу EPS при утепленні шкіл, садочків та всіх громадських закладів, даних обмежень країни ЄС не мають. Асоціація має надію на подальшу співпрацю з активними представниками будівельної галузі в даних напрямках та буде в подальшому виносити на обговорення проблемні важливі теми та проблеми, які необхідно вирішити для Енергоефективного відновлення України.

Даний Форум відбувся в рамках Проєкту Energy Efficiency and Climate Projects, що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та співфінансуванням Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO).
При партнерстві: Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування Асоціація міст України, Конфедерація будівельників України, Український інститут сталевих конструкцій ім. Шимановського, державне підприємство «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій», міжнародного бізнес-об’єднання The WALL – Ukraine, Громадської Спілки Всеукраїнська Спілка Виробників Будматеріалів, Асоціації Українські виробники світлопрозорих конструкцій”, Асоціації Асоціація “Виробники Пінопласту” України, ГО ВУВТ WaterNet.
Будівельний форум “Енергоефективне відновлення України”. Асоціація “Виробники Пінопласту” України виступила партнером та прийняла участь у форумі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори