Зроблено в Україні – Усі в плюсі, коли купуєш українське!!

Асоціація “Виробники пінопласту” України підтримує ініціативу Міністерства економіки “Зроблено в Україні” та закликає обирати саме українські будівельні матеріали, зокрема пінополістирол EPS!

Купувати продукцію українського виробництва — це стимулювати свою, а не чужу економіку.

?У складних обставинах повномасштабного вторгнення та безлічі викликів, які воно принесло, для України життєво важливо, аби бюджет країни працював для розвитку бізнесу та бізнес брав участь у забезпеченні потреб держави.

?У середньому до 40% від вартості продукції українського виробництва повертається в бюджет країни у вигляді зарплат, податків і платежів у пенсійний фонд, і ці податки підтримують Сили безпеки й оборони України в часи війни.

Чому важливо купувати українське?

До 40% коштів, витрачених на українські будівельні матеріали, повертається до бюджету у вигляді податків та зборів.

Значна частина цих коштів спрямовується на забезпечення сектору безпеки та оборони. Це ті гроші, які допомагають підтримувати нашу армію, тому важливо, щоб підтримка українських виробників стала повсюдною.

Підтримуючи українське виробництво, ми зміцнюємо вітчизняний бізнес, зокрема виробництво пінополістиролу EPS, та робимо нашу економіку стійкішою, що забезпечує країні силу та перемогу.

Українські виробники створюють нові робочі місця та підтримують розвиток місцевих громад. Кожна покупка українського товару — це інвестиція у майбутнє нашої країни.

➕«Плюсуй своє» та допомагай країні вистояти!

Обирайте пінополістирол українського виробника, адже усі в плюсі, коли купуєш українське!

Зроблено в Україні – Усі в плюсі, коли купуєш українське!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори